Produkter

Foredrag, Livet er dit – Grib det!

Jeg holder foredrag om livets udfordringer med eksempler på hvordan vi gøre livet til vores, og måske et bedre et af slagsen. Forandring giver os mulighed for selv at bestemme retning, men hvordan? Med humor og et glimt i øjet bliver tilhørerende inspireret til selv at gøre noget aktivt for at ændre de ting i arbejds- og privatlivet, de ikke er tilfredse med. Livsglæde skaber og spreder man, så hvorfor ikke starte med sig selv?

Fotograf Bo Nymann

Jeg har den udsøgte glæde at samarbejde med og være agent for fotograf og kunstner Bo Nymann.

Kvalitet og professionalisme afspejler Bo Nymanns fotokunst.
Uanset, hvor han er i verden, skal han altid lige rundt om næste hjørne, hvor et nyt billede eller eventyr måske venter.

Udstillingsbilleder af Bo Nymann er tidligere beskrevet som unikke, fængende, smukke, fascinerende, lærerige, bemærkelsesværdige og vigtige.
Han er også fotografen bag den store og succesfulde fotoudstilling 8 towards 12.

8 towards 12

Jeg var projektansvarlig for fotoudstillingen 8 towards 12, en livsbekræftende opgave og en fantastisk rejse.

Fotoudstillingen om otte eliteatleter med handicap, som fotograf Bo Nymann fulgte i 1½ år frem mod de Paralympiske Lege i London 2012, har fat i et emne og nogle historier, som berører folk, men sætter samtidig fokus på at mennesker med et handicap er ligesom du og jeg. Fotoudstillingen blev en succes og de to planlagte udstillinger blev til i alt ni udstillingssteder rundt i hele landet. Den store fotoudstilling er tidligere beskrevet som unik, fængende, fascinerende, lærerig, smuk, bemærkelsesværdig og vigtig.