Om Dorthe Tronier

Med min uddannelse som skuespiller fra privat teaterskole i København fik jeg en naturlig tilgang til hele teaterverdenen, erfaringer jeg, efter 10 år på de skrå brædder, i stedet valgte at bruge bag scenen. Det blev udfordringerne dog ikke mindre af.

Opgaverne blev gennem årene mange og meget forskellige. Bl.a. instruktørassistent på flere danske teatre, arrangementsafdelingen og rundviser på Folketeatret, børnebogsforfatter, konferencechef på kursuscenter og ansvarlig for sekretariatet i TIM (foreningen for teater og musik informationsmedarbejdere i Danmark). Projektkoordinator på egenproducerede musicals og sekretær for direktøren i Kulturhuset Trommen. Management, PR og Tour ansvarlig hos Tajmer Booking og Management.  

Pt. er mine opgaver fortrinsvis udstillingsarrangør, foredragsholder, agent og PR løsninger. Desuden har jeg de seneste ni år løst presseopgaver for HamletScenen på Kronborg Slot. 

Jeg er formand i Zonta Roskilde, en frivillig organisation under Zonta International, som arbejder for at bedre og styrke kvinders juridiske, politiske, økonomiske, uddannelses-, sundheds- og arbejdsmæssige status. Her er jeg engageret på både lokalt og nationalt plan.